Η International Dance Shoes είναι η επαγγελματική επιλογή στα υποδήματα χορού Ballroom και Latin. Είμαστε γνωστοί κατασκευαστές και προμηθευτές γυναικείων, παιδικών και ανδρικών υποδημάτων χορού. Η online σειρά μας περιλαμβάνει παπούτσια χορού Ballroom και Latin, κατασκευασμένα αποκλειστικά στο Milton Keynes της Αγγλίας. Με εξειδίκευση στα παπούτσια Latin και Ballroom και με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, τα παπούτσια μας αποτελούν την πρώτη επιλογή για πολλούς σύγχρονους κορυφαίους ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές.

Τα παπούτσια μας για το χορό κατασκευάζονται προσεκτικά στο χέρι, στην έδρα μας στο Milton Keynes της Αγγλίας, όπου συστάθηκε η εταιρεία μας το 1980. Έκτοτε, θεωρούμαστε μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες στην κατασκευή υποδημάτων για χορό, και αναπτύσσουμε διαρκώς νέα προϊόντα χάρη στις νέες τεχνολογίες, σχεδιάζοντας καινοτομίες για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας. Τα υποδήματά μας σας παρέχουν μοναδική άνεση και είναι εντυπωσιακά στην εμφάνιση. Όλα τα παπούτσια μας για χορό πωλούνται online μέσω της ιστοσελίδας μας. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους χορευτές όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών, είτε συμμετέχουν σε διαγωνισμούς είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις χορού. Δεν παρέχουμε γυναικεία και αντρικά παπούτσια αποκλειστικά και μόνο για χορό Ballroom και Latin. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως για πολλά άλλα είδη χορού, όπως Salsa, Line Dancing, Ceroc, Jazz, Flamenco, Swing και Jive.

Sara - Tan Satin

κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με το πώς φτιάχνονται τα International Dance Shoes.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε αντιπρόσωπος/έμπορος χονδρικής και να προσθέσετε προϊόντα της International Dance Shoes στο κανονικό ή το online κατάστημά σας, τότε κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Ανδρικά και Γυναικεία Παπούτσια Χορού Ballroom & Latin για Πώληση Online

Μετάβαση στον ιστότοπό μας ΗΒ...
Ακύρωση
Συνέχεια