International Dance Shoes er de professionelles valg, når det drejer sig om fodtøj til latinamerikansk og ballroom. Vi er verdensberømte producenter og leverandører af dansesko til damer, børn og herrer. Vores online udvalg omfatter dansesko til ballroom og latinamerikansk, og er udelukkende produceret i Milton Keynes, England. Med speciale i sko til latin og ballroom og med over 30 års erfaring i branchen, er vores sko det første valg for mange af vore dages ledende amatører og professionelle dansere.

Vores dansesko er håndlavede og fremstillet med omhu hjemme hos os i Milton Keynes, England i Storbritannien, hvor vi etablerede os tilbage i 1980. Siden da er vi blevet betragtet som en af de bedste inden for produktion af dansesko, og vi udvikler konstant nye produkter med nye teknologier og innovativt design for at hjælpe dig med at optimere din optræden samtidig med, at du oplever maksimal komfort, alt sammen på en iøjnefaldende måde. Alle vores dansesko kan købes direkte online på vores website. Vort mål er at betjene dansere på alle niveauer og i alle aldre, både til konkurrence- og selskabsdans. Ikke blot leverer vi dame- og herresko til ballroom- og latindans, men vi har også et bredt udvalg af produkter som kan bruges til mange andre former for dans herunder salsa, linedance, ceroc, jazz, flamenco, swing og jive.

Sara - Tan Satin

KLIK HER for at se en kort video om produktionen af International Dance Shoes.

Hvis du er interesseret i at blive forhandler og føje produkter fra International Dance Shoes til din butik eller onlineforretning, bedes du klikke HER for at indtaste dine oplysninger.

Dansesko til ballroom og latin sælges online

Du sendes videre til vores britiske hjemmeside…
Annuller
Fortsæt