International Dance Shoes is de keus van professionals voor ballroom en Latin-American dansschoenen. Wij zijn wereldwijd beroemd als fabrikant en leverancier van dansschoenen voor dames, kinderen en heren. Ons online assortiment bevat ballroom en Latin-American dansschoenen, exclusief vervaardigd in Milton Keynes, England. Wij zijn gespecialiseerd in Latin en ballroom schoenen, en met meer dan 30 jaar ervaring in dit vakgebied zijn onze schoenen de eerste keus voor velen van de topdansers op dit moment op amateur- en professioneel niveau.

Onze dansschoenen worden met zorg handgemaakt bij ons thuis in Milton Keynes, England in het Verenigd Koninkrijk, waar we ons in 1980 gevestigd hebben. Sindsdien worden we gezien als één van de beste fabrikanten van dansschoenen. We ontwikkelen constant nieuwe producten met nieuwe technologieën en ontwerpinnovaties om u te helpen uw prestatie te maximaliseren in uitzonderlijk comfort, en dat alles oogverblindend modieus. Al onze dansschoenen zijn online te koop via onze website. Ons doel is om dansers van alle niveaus en alle leeftijden te bedienen, in zowel wedstrijdgericht als sociaal dansen. We voorzien dan ook niet alleen maar in dames- en herendansschoenen voor ballroom en Latin dansen, aangezien onze producten breeduit gebruikt worden voor vele andere soorten dans, zoals salsa, line dancing, ceroc, jazz, flamenco, swing en jive.

Sara - Tan Satin

KLIK HIER om een korte video te bekijken over het ontstaan van International Dance Shoes.

Indien u interesse hebt om een dealer/groothandel te worden en de producten van International Dance Shoes toe te voegen aan uw fysieke of online winkel, klik dan hier om uw gegevens door te geven.

Online verkoop van heren- en damesdansschoenen voor ballroom & Latin

U wordt doorgestuurd naar onze Engelse website...
Annuleren
Doorgaan