International Dance Shoes er de profesjonelles valg når de skal ha skotøy til selskapsdans og latinamerikansk dans. Vi er verdenskjente produsenter og leverandører av dansesko for kvinner, barn og menn. Vårt utvalg på nett inkluderer dansesko til selskapsdans og latinamerikansk dans, og er produsert eksklusivt i Milton Keynes i England. Vi har spesialisert oss på sko for selskapsdans og latinamerikansk dans og med over 30 års erfaring innenfor industrien, er våre sko førstevalget til mange av dagens ledende amatørdansere og profesjonelle dansere.

Våre dansesko er nøye håndlaget ved vårt hjem i Milton Keynes i England, hvor vi etablerte oss i 1980. Siden da har vi vært ansett som en av de beste innenfor produksjon av danseskotøy, og utvikler stadig nye produkter med ny teknologi og designinnovasjoner for å kunne hjelpe deg å få mest mulig ut av prestasjonen din, samtidig som du får eksepsjonell komfort og alt av siste trend. Alle danseskoene våre kan kjøpes direkte på nettet gjennom nettsiden vår. Vårt mål er å tjene dansere på alle nivåer og i alle aldre, gjennom både konkurranserelatert og sosial dans. Vi produserer ikke bare dansesko for menn og kvinner til selskapsdans og latinamerikansk dans, men produktene våre brukes også til andre danseformer, deriblant salsa, line dance, ceroc, jazz, flamenco, swing og jive.

Sara - Tan Satin

KLIKK HER for å se en kort video om hvordan International Dance Shoes ble skapt.

Om du er interessert i å bli forhandler/grossist og legge produkter fra International Dance Shoes til din butikk eller nettbutikk, klikk HER for å sende inn opplysningene dine.

Dansesko for selskapsdans og latinamerikansk dans for menn og kvinner til salgs på nett

Sender deg til den britiske nettsiden vår...
Avbryt
Fortsett