Internationella dansskor är proffsens val för sällskapsdans och latinamerikansk dans. Vi är berömda över hela världen som tillverkare och leverantörer av dansskor för dam, barn och herr. Vårt utbud online innefattar dansskor för sällskapsdans och latinamerikansk dans och tillverkas endast i Milton Keynes, England. Genom vår specialisering inom skor för latin- och sällskapsdans, och med över 30 års erfarenhet i branschen, är vi förstahandsvalet för många av dagens ledande amatör- och proffsdansare.

Våra dansskor är omsorgsfullt handgjorda vid vårt hem i Milton Keynes, England, där vi etablerade oss 1980. Sedan dess har vi ansetts vara en av de främsta tillverkarna av dansskor och utvecklar konstant nya produkter med nya teknologier och nyskapande design för att hjälpa dig att få ut det mesta av din prestation tillsammans med en exceptionell komfort och ett iögonfallande mode. Alla våra dansskor kan köpas online via vår webbplats. Vårt mål är att hjälpa dansare på alla nivåer och i alla åldrar, inom både tävlingsdans och social dans. Vi har inte bara dam- och herrskor för sällskapsdans och latinsk dans utan våra skor används inom många andra dansformer som salsa, linedance, ceroc, jazz, flamenco, swing och jive.

Sara - Tan Satin

Click here to view a short video on the making of International Dance Shoes.

If you'd be interested in becoming a dealer/wholesaler and adding International Dance Shoes products to your physical or online store then please click here to submit your details.

Mens and Ladies Dance Shoes, Ballroom & Latin Dance Shoes for Sale Online

Vi flyttar dig till vår engelska webbplats...
Avbryt
Fortsätt